Pro vítěze náleží rybářská trofej! Jaké jsou aktuální trendy?

RYBÁŘSKÉ TROFEJE

Závody jsou pro rybáře nezapomenutelným zážitkem. Při každém rybolovu rybář doufá, že bude úspěšný, ale atmosféra závodu touhu chytit tu největší rybu několikanásobně zvětšuje. Je úžasné až do poslední minuty prožívat obrovské napětí, protože stále může přijít záběr, který rozhodne.

Dlouhodobé přípravy na závod, vymýšlení taktiky, shánění všeho potřebného, a hlavně veliké úsilí a snahu být nejlepší je potřeba ocenit. Je potřeba, aby si vítěz za svůj úspěch odvezl nejen vzpomínky a triumfální pocity, ale také rybářskou trofej, která mu bude připomínat jeho úspěšný den.  

Trofej pro vítěze

Společnost Poháry Bauer vyrábí rybářské poháry a trofeje, které udělají radost každému rybáři. Jsou vyrobené unikátní akrylátovou technologií a zdobí je originální motivy kaprů a štik.

Vybírejte z široké škály ocenění, jako například

  • pohár ve zlaté barvě s motivem ryby a navijáku,
  • pohár ve stříbrné barvě s motivem ryby a navijáku,
  • trofej s motivem ryby a navijáku,
  • trofej s motivem ryby,
  • skleněnou trofej s motivem štiky.
RYBÁŘSKÝ POHÁR

K pohárům a trofejím si můžete objednat i štítek, na který vám pomocí laserového gravírování dodáme text podle vašeho přání. Tento text bude rybářům připomínat právě váš závod a příště přijedou znovu.

POHÁR RYBÁŘSKÉ ZÁVODY
CENA Z RYBÁŘSKÝCH ZÁVODŮ

Plaketa jako dárek pro všechny závodníky

Každý účastník závodu si zaslouží dostat malou pozornost, která by mu závod připomínala, a tou by mohla být plaketa. Plakety jsou novinkou v naší nabídce, jsou vyrobené ze dřeva a ozdobené obrázkem kapříka. Je možné vybírat z několika typů, z barevného i černobílého provedení. Na plakety si také můžete nechat vytisknout text.

POHÁR RYBÁŘSKÉ ZÁVODY
RYBÁŘSKÉ TROFEJE

Připravujete závod v rybaření? Přemýšlíte, jak odměnit vítěze a jaký malý dárek dát všem zúčastněným? Dobrou volbou jsou rybářské trofeje a plakety od firmy Poháry Bauer. Potěšíte rybáře, a navíc darujete český výrobek.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.