MultiMiX Classic: Boilies pro masivní vnadění

mmx boilie

Léto se přehouplo do své druhé poloviny a nepotrvá dlouho, než se začne ochlazovat. První podzimní noci jsou pro ryby jasným signálem ku zvýšení žravosti na všech frontách.

Proto se vám může hodit dnešní reklamní tip na boilies, které je stavěné pro masivní krmení.

Díky svému složení je velmi atraktivní ale zároveň rybu nepřekrmí.

UltiMiX Classic boilie od Mikbaits jsou nástrahy speciálně navrženy pro rybáře, kteří chtějí dosáhnout maximálních výsledků při silném vnadění.

Tento produkt se vyrábí z léty prověřené směsi MultiMiX, která obsahuje 25% rybích mouček.

Moučky dodávají boilie přirozeně hnědou barvu a zajišťují, že boilie mají vysokou nutriční hodnotu, atraktivní chuť a kvalitní přísady.

K dispozici je ve velikosti 20 mm a variantách Robin red, Monster crab a Oliheň. Balení má hmotnost |4 kg a stojí necelých sedm stovek.

Mikbaits boilies multi mix classic 4 kg 20 mm-monster crab

Nižší obsah esence pro dlouhodobé vnadění

Boilie MMX Classic obsahují méně esence než ostatní řady boilie. Tento nižší obsah esence umožňuje silné nebo dlouhodobé vnadění bez rizika přesycení ryb.

Často se používá zalití a nasáknutí boilie boosterem stejné příchutě, což zvyšuje atraktivitu boilie při lovu.

Důraz na nutriční hodnotu a kvalitu přísad

Při sestavování směsi a vývoji boilies byl kladen velký důraz na nutriční hodnotu, chuťovou atraktivitu a kvalitu přísad.

Boilie obsahují sypký i tekutý játrový extrakt, čerstvá vejce a žádné náhražky. Tento kvalitní poctivý produkt na rybí bázi se výrazně liší od většiny levných krmných boilie na trhu.

Varianta Robin Red+

Za zmínku stojí zvlášť varianta Robin Red+, která obsahuje tuto specifickou a velmi osvědčenou surovinu pro výrobu nástrah i krmných směsí.

Robin Red dodává boilie také lehce červený odstín. Tato varianta je ideální pro rybáře, kteří hledají něco extra při svém lovu.

Dlouhodobé udržení ryb na lovišti

Je důležité si uvědomit, že ryby nelákáte pouze na nástrahu, ale na návnadu. Pokud své loviště zasypete kuličkami z nekvalitních surovin bez jakékoli chuti a s takřka nulovou nutriční hodnotou, těžko v něm ryby dlouhodobě udržíte. S boilie MMX Classic se toho nemusíte obávat.

Složení boilie MMX Classic

  • Rybí moučky: 25%
  • Objemové přísady: 50%
  • Mléčné proteiny: 12%
  • Ptačí zoby: 6%
  • Atraktory: 6%
  • Extrakty: 1%
  • Ultra esence
  • Tekuté potravy
  • Tekuté játrové extrakty
  • Tekutý prezervativ :))
  • Čerstvá vejce

Tuto nástrahu vyrábí společnost MIKBAITS. Blíže ji asi představovat nemusíme, jde o českou firmu sídlící kousek od řeky Jizery.

V oblasti výroby boilie si zakládá zejména na kvalitních surovinách, často pocházejících od výrobců z mekky kaprařiny – z hrdého Albionu.

Boilie z této produktové řady jsou skvělou volbou pro všechny rybáře, kteří chtějí dosáhnout skvělých výsledků při lovu kaprů. Díky svému složení a kvalitním přísadám zajistí, že vaše loviště bude pro ryby atraktivní po dlouhou dobu.

K objednání v Párysově rybářském ráji

Čtěte také:

Nejlepší boilies od Mikbaits: krvavé koule a švestičky z vlastní zahrádky

Množstevní slevy? Ušetřete nákupem velkých balení boilies od Mikbaits

NutraKrill: novinka od Mikbaits láká kapry když ostatní nástrahy selhávají

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.