Jahoda, Krill, Chilli, Broskev a další: to jsou příchutě osvědčeného stick mixu

stick mix

V dnešním reklamním textu se podíváme na stick mix, což je další vychytávka pro rychlé a krátké rybářské vycházky, která vám umožní na rybách uspět i za velmi krátký čas.

Používá se v kombinaci s PVA materiály poskytuje celou řadu výhod.

Dnes se zaměříme na osvědčený Stick Mix od firmy Nikl, který lze zakoupit v mnoha zajímavých příchutích.

Konzistence je perfektní, signály ještě lepší

Stick Mix je ideálním řešením pro všechny milovníky krátkodobého rybaření, závodní rybáře nebo ty, kteří chtějí dosáhnout rychlého záběru kdekoliv a kdykoliv.

Nikl stick mix 500 g - gigantica

Tento revoluční produkt, určený pro použití s PVA punčochami a sáčky, je vyroben z čistě přírodních surovin, mezi které patří nejkvalitnější rybí moučky, přírodní extrakty z mořských živočichů a pikantní koření. Jedinečná přísada pak zajišťuje dokonalou konzistenci a vlhkost mixu, což přispívá k jeho efektivitě.

Díky speciálnímu výrobnímu procesu firma Nikl dosáhla u svých stick mixů perfektní konzistence a silného potravinového signálu, který kapry okamžitě přitahuje.

Jakmile se PVA rozpustí, návnada kolem vaší nástrahy je v optimálním stavu připravena zaujmout proplouvající ryby. Vyšší obsah oleje v mixu navíc láká kapry z celého vodního sloupce, což zvyšuje šanci na úlovek.

U niklů mysleli i na rybáře, kteří loví v chladné vodě, a proto jsme do mixu přidali složku zvyšující emulsifikaci olejů při teplotách pod 6°C. Není pochyb, že se Stick Mixy se vám podaří ulovit více kaprů a hlavně rychleji než normálně.

Vyzkoušejte je alespoň na jednom prutu a jistě nám dáte za pravdu.

V nabídce naleznete pět variant Stick Mixů, balených v praktických plastových dózách a mikrotenových obalech, které zajišťují snadnou a pohodlnou přípravu PVA návnad. Při delším skladování po rozbalení může mix mírně změnit svou konzistenci a oschnout, což není na závadu.

Jak stick mix používat? Dozvíte se ve videu:

Tekuté atraktory se pouze více nasáknou do základového mixu a původní konzistenci snadno obnovíte přidáním jakéhokoliv oleje, například lososového, RR oleje nebo konopného oleje.

Nezáleží na tom, zda jste zkušený rybář nebo začátečník, Stick Mix vám poskytne výhodu, kterou hledáte.

stick mix

V prodeji v našich partnerských eshopech: Párysův rybářský ráj nebo Chytapust.cz a také v AZ Fishingu

Čtěte také:

Nové řepkové boilies od Nikla kolem sebe vytváří atraktivní mrak plný drobných částic

Jak na rychlé chytání s boilies? Zkuste silně aromatickou rozpustnou Giganticu

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.