Osminohé lehátko od Delphinu: pohodlí a komfort na rybách

V dnešním reklamním článku si trochu odpočineme. Není nad to se na rybách válet na lehátku, pozorovat stromy a vlnky na vodě, zatímco čekáme na ten vytoužený záběr od nějakého mastodonta.

K vícedenním výpravám toho kromě rybářského vybavení potřebujete celkem dost. Od vybavení pro přípravu jídla, bivaky, spacák až po lehátko. Právě na lehátko dost závisí to, jak moc komfortně čas u vod budete trávit. Není nic horšího než se na rybách budit neodpočatý a nevrlý. S kvalitním lehátkem by takový stav nastal neměl.

Tenhle web ale samozřejmě není zdravotní poradna, takže přejděme k k tomu, co jsme vlastně chtěli:

Dovolte nám představit Delphin Eight Lux 8 C2G, maximálně pohodlné osminohé lehátko, které promění váš pobyt u vody v dokonalý a zasloužený odpočinek. Cenově se momentálně dá koupit už od 4200 – 4500 kaček, záleží jak kde.

Osminohé lehátko Eight Lux 8 C2G od Delphinu

Základ tohoto lehátka tvoří velmi stabilní konstrukce, která se vyznačuje vysokou pevností, nízkou hmotností a odolností vůči mechanickému poškození a vnějším vlivům.

Delphin Leh�tko EightLux 8 C2G

Na konstrukci je umístěna silně polstrovaná matrace s elegantním prošíváním, což lehátku dodává originální vzhled. Povrch matrace je potažen fleecem, který je velmi příjemný na dotek a poskytuje vynikající tepelný komfort během chladných dnů.

Okraje matrace jsou opatřeny odolnou látkou 600D v jedinečném designu C2G. Pro maximální pohodlí je v horní části matrace extra polstrovaný fleecový panel tmavě zelené barvy.

Středová část matrace je ze spodní strany dodatečně vyztužená a její tuhost lze nastavovat pomocí pevného gumového provazu.

Všech osm nohou je vybaveno robustními, flexibilními patkami, které se přizpůsobí nerovnostem terénu. Nohy pod hlavovou částí mají navíc zajišťovací mechanismus, což usnadňuje rozložení lehátka a zabraňuje nechtěnému sklápění či posunu.

Lehátko je také vybaveno dvěma popruhy s masivními klipy na bocích, které zabraňují samovolnému rozevírání a usnadňují transport ve složeném stavu. Jako bonus je součástí balení praktická závěsná kapsa pro uložení mobilního telefonu, příposlechu nebo dalšího drobného příslušenství.

Všechny tyto vlastnosti, v kombinaci s komfortní matrací a jedinečným designem, činí z lehátka EightLUX 8 špičkový produkt v kategorii rybářských lehátek.

Specifikace a parametry lehátka:

  • Rozměry matrace: 205 cm x 80cm
  • Výška postele: 30-40 cm
  • Fixovatelný kloub: ne
  • Vyztužení středové části: ano
  • Celková hmotnost: 10,5 kilogramu
  • Přepravní rozměry:80cm x 80cm x 30cm
  • Značka: Delphin

Vlastnit pohodlné rybářské lehátko je klíčové pro každého vášnivého rybáře. Rybaření často znamená dlouhé hodiny strávené čekáním na úlovek, a proto je důležité mít možnost odpočinout si v komfortu. Pohodlné lehátko podporuje správné držení těla, což předchází bolestem zad a únavě, a tím umožňuje rybářům zůstat déle svěží a soustředění. Kvalitní lehátko navíc zajišťuje lepší izolaci od chladu a vlhkosti země, což přispívá k celkovému pohodlí. Investice do dobrého rybářského lehátka tak nejen zlepšuje fyzický komfort, ale také pozitivně ovlivňuje celkový zážitek z rybaření.

Lehátko si můžete prohlédnout také ve videoprezentaci zde:

K dispozici jsou samozřejmě v našich osvědčených partnerských shopech jako Chytapust.cz a Párysův rybářský ráj.

přečíst popis lehátka znovu:)

Čtěte také:

Sumcařské novinky od Uni Cat (video)

Lowrance Echolot Eagle 7 Se Sondou Tripleshot HD za necelých 17 tisíc korun

Jaké revíry umožňují nonstop rybolov v roce 2024?

Shimano za dostupný peníz: Beastmaster 14000 XC je základní naviják pro kapraře

2 Comments

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.