
Obalovací pasty jsou jednou z variant jako udělat vaši nástrahu atraktivnější. jejich použití je poměrně jednoduché. Vezmu z dózy trochu pasty (těsta) a, jak název napovídá, obalím nástrahu. Nic jednoduššího snad nejde vymyslet.
Množství použité pasty je na vás. Variant, jak ji použít je také mnoho. Některé pasty dokonce fungují i samostatně jako těsto. Pokud chytám na dvě boilie, lze nástrahu vmáčknou i jen mezi ně a někteří koumáci obalují dokonce i olovo. Když nelpíte na co nejdelších hodech, tak proč ne.
Obalovací pasta Rapid Proactive
Zjednodušeně řečeno, jde o atraktant v poněkud hustším provedení, který užívám když aby na nástraze bylo něco extra, co tam chvíli vydrží.

Po dopadu do vody začne obalovačka pracovat prakticky během chvíle. Rozpouští se a láká ryby, odpadávají z ní částečky. A vlastně tak vzniká miniaturní zakrmené místo přímo u nástrahy.
Obalovačky se většinou prodávají v podobných příchutích jako boilie dané značky. Někdy používám stejnou příchuť, jindy ale vezmu klidně nějakou jinou. Většinou se mi nechce tahat k vodě zbytečně mnoho dóz s r§různými nástrahami a příchutěmi.
Pokud chcete vyzkoušet obalovací pasty, tak pro vás mám tip na obalovačku Rapid Proactive od Mivardi. Výhodou je zde i cena, protože ji pořídíte do stovky.

Tato pasta j k mání v deseti příchutích a dobře funguje s klasickým boiliem i s popupy. Vyrábí se z originálního boilie mixu každého druhu boilies stejné značky a přísad pro dosažení požadované konzistence a rozpustnosti.
S přídavkem esencí, tekutých potrav a R-FACTORu je to pasta, která je použitelná prakticky celoročně ve všech situacích.
Seženete ji ve variantách Ananas + N.BA., Anglická jahoda, B17, Česnek + Chilli, Kapří guláš, Monster Crab, Sea, Oliheň, Scopex + Smetana a Královská švestka.
Zakoupíte v našich partnerských shopech Chytapust.cz a v Párysově rybářském ráji.
Čtěte také:
Územní povolenky pro sever Moravy na rok 2026 nezdraží
K 2 pytlům boilie je třetí zdarma
Nejtvrdší boilies na kapry: přehled trhu
Ujímaný šokový vlasec: 6 okamžitě připravených návazců
Buďte první kdo přidá komentář