Jak být v teple při zimním rybolovu? Pomohou vyhřívané USB vložky do bot

Chodíte v zimě na ryby? Mrznou vám u toho nohy? S tím je konec, v dnešním reklmaním článku vám představíme poměrně levný produkt, který vám vyrobí teplo i v tom největším mrazu.

Jedná se o vyhřívané vložky Therm od rybářské firmy Delphin, které můžete použít do jakýchkoliv bot, které jsou určené pro zimní období. Cenově vychází velmi levně, jediné co musíte mít sami jsou vhodné zimní nepromokavé boty a powerbanka, což jsou ale věci, které má doma skoro každý rybář.

Hlavní výhody:

  • Na požadovanou velikost lze během pár vteřin zastřihnout dle natištěné předlohy
  • USB napájení (z jakékoliv powerbanky)
  • Nízká cena lehce nad 300 kč

Elektricky vyhřívané vložky Delphin THERM představují ideální řešení pro ty, kteří nechtějí pociťovat chlad na nohy ani během mrazivých dnů. Ať už jste vášnivý lovec, rybář nebo trávíte zimní dny v přírodě, tyto vyhřívané vložky vám zajistí pohodlí a teplo po celou dobu.

Jednou z hlavních výhod vložek Delphin THERM je jejich univerzální velikost (40–46), která umožňuje jejich použití pro širokou škálu obuvi.

Delphin Elektricky vyh?�van� vlo?ky Therm

Stačí si koupit tyto vložky za cenu pár stovek a připojit je k vaší powerbance pomocí dodaného kabelu, který je dostatečně dlouhý. Powerbanku si dáte do kapsy a můžete v klidu chytat ryby aniž by vám byla zima na nohy.

Po připojení pomocí USB koncovky k powerbance nebo jinému zdroji energie se vložky zahřejí na teplotu mezi 40-45°C. To zaručuje komfort a ochranu před zimou, ať už se venku pohybujete nebo stojíte na místě či sedíte v rybářském křesle. Jsou tak skvělou volbou například pro zimní chytání ryb, kdy je dlouhé sezení na jednom místě spojené s věčně zmrzlými nohami. Vyhřívané vložky do bot tomu bez potíží zamezí.

Vyhřívané vložky Delphin THERM jsou vyrobeny z měkkého a pohodlného materiálu, který zvyšuje komfort nošení. Jakmile jsou odpojeny od zdroje energie, jejich teplota postupně klesá, což zajišťuje bezpečné a přirozené ochlazení. Díky svým vlastnostem se hodí i pro dlouhodobé nošení bez rizika přehřátí nebo poškození nohou.

Při používání je však důležité mít na paměti několik bezpečnostních opatření. Vložky by neměly přijít do kontaktu s vodou, ideálně je použít v kombinaci s botami, které neprotečou. Powerbanka samozřejmě produkuje jen velmi malé napětí do 5 voltů, přesto výrobce doporučuje s vložkami manipulovat opatrně a vždy je před použitím zkontrolovat, zda nejeví známky poškození nebo nadměrného opotřebení. Nikdy je nenechávejte zapojené do powerbanky bez dozoru, a pokud zaznamenáte jakékoliv jejich poškození, měli byste používání ihned přerušit!

Tyto vyhřívané vložky jsou skvělým pomocníkem pro všechny, kteří se pohybují venku v zimním období. S Delphin THERM se již nemusíte obávat mrazivých teplot a nepříjemného chladu na nohy. Stačí je připojit k powerbance a užívat si teplý komfort během vašich zimních dobrodružství.

Doba ohřevu samozřejmě záleží na kapacitě powerbanky a jejím nabití. Doporučujeme alespoň 10000 mAh, čím větší kapacita, tím déle vám vložky budou hřát a s velkou powerbankou s více výstupy zároveň můžete nabíjet třeba i čelovku nebo mobil

Technické specifikace vyhřívaných vložek do bot Delphin THERM:

  • Velikost: Univerzální (40–46) lze jednoduše zastřihnout nůžkami na požadovanou velikosti, kde stříhat pro jakou velikost, to je vyznačeno přímo na vložce.
  • Teplota ohřevu: 40–45°C
  • Zdroj napájení: USB konektor (zapojíte do powerbanky)
  • Materiál: Příjemný, měkký materiál
  • Bezpečnostní pokyny: Vložky nenechávejte zapojené bez dozoru, nesmí přijít do kontaktu s vodou – vhodná je nepromokavá vyšší obuv. Před použitím zkontrolujte a poškozené či opotřebené vložky nepoužívejte

Objednávat můžete v Chytapust.cz a v AZ Fishing nebo v Párysově rybářském ráji

Čtěte také:

Odhodlání a vytrvalost rybáře: po 20 letech konečně ulovil vysněnou velkou štiku

Pořádná rybářská bunda na nejstudenější období roku: F12 Thermal Jacket

Nejlegendárnější boilies 90. let je znovu na trhu: Scopex Squid v novém hávu

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.