Tmavě rudé a mastné: pelety Robin Red od Dynamite Baits

V dnešním reklamním článku vám přineseme tip na velmi zajímavé pelety od zahraničního výrobce. Tyto pelety jsou založené na směsi zvané Robin Red, která patří k osvědčeným komponentům pro výrobu nástrah a návnad na kaprovité ryby.

Robin Red pelety od značky Dynamite Baits jsou velmi populární díky své nápadné červené barvě a silné, kořeněné masité vůni a mastnému povrchu, což z nich činí ideální peletu pro lov kaprů. Obsahují vysoký podíl tuků a proteinů.

Dostupné jsou ve více velikostech. Ve verzi na feederové chytání dokonce už od 2mm což je vhodné pro method.

Větší velikosti jsou pak použitelné jako nástraha na vlasovém přívěsu. Větší pelety disponují dírkou a k jejich nastražení stačí použit jakoukoliv vhodnou peletovou zarážku nebo použít nastražení pomocí gumičky, což bývá jistější hlavně u menších velikostí.

Dynamite baits pellets pre-drilled robin red 900 g-15 mm

Co se týče efektivity, pelety jsou velmi přitažlivé pro všechny ryby. Zejména drobnější variaty pelet lákají také cejny a menší kapry.

Mají opravdu intenzivní silnou masitou vůni, připomínající salám. Mezi peletami z Robin Redu patří určitě k těm nejintenzivněji vonícím.

Výrazná červená barva a intenzivní vůně na ryby fungují dobře. U mikropelet na method feeder si ovšem, podobně jako u jiných podobných produktů, musíte dát pozor na správné navlhčení – moc vody udělá z pelet lepivou směs, která se v krmítku odmítá rozpadat.

Ideální je postupné vlhčení menším objemem vody tak, aby pelety držely na krmítku ale nebyly převlhčené a po dopadu na dno se začaly z krmítka drolit do okolí.

Větší pelety jsou určené jako nástraha nebo jako krmení při kaprařině. Tyto předvrtané pelety se nabízí v celé škále velikostí, můžete si tak vybrat dle situace, například menší pelety pro zimní lov nebo větší pro lepší selektivitu vůči malým rybám.

K dispozici je rozsah velikostí pelet od 8 do 20 mm!

K objednání v Párysově rybářském ráji a v AZ Fishing

Čtěte také:

Ta šajní: Fenix HM70R aneb výkonná čelovka pro extrémní podmínky

Boilies X-Class: kvalitní boilies pro lov i na intenzivní vnadění

Video: lov štik na umělou kachnu, skočí zubatá na takovou nástrahu?

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.