Boilies X-Class: kvalitní boilies pro lov i na intenzivní vnadění

V dnešním reklamním tipu se podíváme na vyzkoušené a cenově dostupné boilies od české firmy Mikbaits.

Primární určení je použití pro krmení. Toto krmné boilies se ale vyrábí z kvalitních surovin a není problém na něj přímo chytat.

Boilies Mikbaits X-Class jsou ideální volbou pro rybáře, kteří chtějí účinně a dlouhodobě vnadit, ale také úspěšně lovit s kvalitní nástrahou. Tyto boilie byly vyvinuty s důrazem na výživovou hodnotu a chuťovou atraktivitu, aby rybáře nezklamaly ani při silném vnadění, ani při samotném lovu. Hlavním rozdílem oproti běžným, levným krmným boilies je jejich vyšší kvalita surovin a promyšlené složení, které má za cíl udržet ryby ve vašem zakrmeném fleku co nejdéle.

Mikbaits boilies x-class monster crab 4 kg - 24 mm

X-Class jsou vyráběny ze směsi MultiMiX s obsahem 25 % rybích mouček, které zajišťují jejich charakteristickou hnědou barvu. Verze Robin Red+ obsahuje kromě rybích mouček také složku Robin Red, což přidává nástrahám lehce červený odstín. Významnou vlastností této řady boilies je nižší obsah esencí oproti jiným produktům. Tento fakt z nich činí ideální volbu pro dlouhodobé a silné vnadění, při kterém nechcete ryby přesytit silnými vůněmi. Boilies X-Class lze navíc zalít boosterem, který zvýrazní jejich příchuť a učiní je pro ryby ještě atraktivnějšími.

Velkou výhodou boilies X-Class je důraz na nutriční hodnotu a atraktivitu chuti. Obsahují nejen rybí moučky, ale také sypké a tekuté játrové extrakty, což ryby láká přirozenou cestou. Součástí složení jsou i čerstvá vejce, která zaručují kvalitu a čerstvost, na rozdíl od levných náhražek, které často používají konkurenční produkty. Tímto způsobem se X-Class jasně liší od většiny levných krmných boilies na trhu, které jsou často vyráběny z odpadových surovin s nízkou nutriční hodnotou a pouze povrchově nastříkané esencemi.

Rybáři si musí uvědomit, že při dlouhodobém vnadění není cílem přilákat ryby pouze na silnou vůni, ale také na kvalitní návnadu, která je udrží v lovišti. Boilies X-Class jsou díky svému složení perfektní volbou pro tento účel – kombinují kvalitní suroviny, přirozené chuťové vlastnosti a dlouhodobou výživovou hodnotu, což z nich činí ideální nástrahu pro ryby, které se ve vašem lovišti zdržují delší dobu.

Složení boilies Mikbaits X-Class:

  • Rybí moučky: 25 %
  • Objemové přísady: 50 %
  • Mléčné proteiny: 12 %
  • Ptačí zoby: 6 %
  • Atraktory: 6 %
  • Extrakty: 1 %
  • Tekuté játrové extrakty, tekuté potravy, Ultra esence
  • Tekutý prezervativ
  • Čerstvá vejce

Boilies X-Class jsou díky svému složení skvělou volbou pro všechny, kdo chtějí dosáhnout úspěšného lovu při dlouhodobém nebo silném vnadění.

K objednání v Chytapust.cz a v Párysově rybářském ráji.

Čtěte také:

Spousta místa v bivaku, navíc ještě se slevou

Wobler na candáty: nejčerstvější novinka od Zecka

Jak vybrat kaprový prut: Praktický průvodce dělenými pruty na kaprařinu

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.