Shimano Power Aero 14000 XTC, naprostá špička pro kaprařinu

V dnešním reklamním článku si posvítíme na naviják od firmy Shimano, který se právem řadí ke špičce v oblasti navijáků s velkokapacitní cívkou

Power Aero XTC / XSC je špičkový japonský naviják, který naplňuje svou pověst díky nejmodernějším technologiím a preciznímu designu. Nepatří k levným navijákům, jde ale o jeden z top produktů pro kaprařinu, jaký si vůbec můžete pořídit.

Tento naviják, vyvinutý s důrazem na výkon a odolnost, je skutečným mistrovským dílem. Kombinuje inovativní technologie, jako je Infinity Drive, a elegantní dvoubarevné provedení, které nejenže zaujme vizuálně, ale také výrazně zlepší jeho funkčnost.

Shimano Navij�k Power Aero 14000 XTC

Power Aero se stal favoritem mezi náročnými rybáři a jeho popularita neustále roste

Naviják Power Aero od Shimana vyniká svou neuvěřitelnou hladkostí při navíjení, která je výsledkem kombinace špičkových technologií, jako jsou HAGANE GEAR a X-SHIP.

Tyto převody spolupracují s technologií Infinity Drive, která snižuje odpor při navíjení a vytváří pocit lehkosti i při maximálním zatížení. Navíc tělo HAGANE BODY je lisováno za studena, což zvyšuje jeho pevnost a odolnost, aniž by naviják ztratil na své lehkosti.

Jednou z největších výhod navijáku je systém X-Protect, který zamezuje vniknutí vody do vnitřních částí, což výrazně prodlužuje jeho životnost. Díky technologii Parallel Body a oscilaci Super Slow 5 je naviják schopen přesně a daleko nahazovat, zatímco technologie Rigid Cast zaručuje hladké odvíjení vlasce z cívky. Kombinace těchto technologií znamená, že Power Aero nabízí rybářům nejen maximální výkon, ale i bezkonkurenční pohodlí při použití.

Jedinečnou funkcí je také brzda Hi-Speed Drag, která umožňuje téměř okamžitou změnu mezi volným během cívky a režimem boje s rybou. Tato funkce je mimořádně praktická při rychlých změnách situací během lovu. Naviják je dodáván se dvěma cívkami a sadami redukcí, takže rybář má vždy po ruce to správné vybavení pro různé situace.

Power Aero je navržen pro dosažení nejvyšších standardů a je jedním z nejpopulárnějších „big pit“ kaprových navijáků na trhu. Je určen pro ty rybáře, kteří požadují absolutní přesnost, spolehlivost a výkon. Tento model od značky Shimano poskytuje nezapomenutelný zážitek a splňuje i ty nejnáročnější požadavky.

Převod4,3:1
Hmotnost500 g
Kapacita550 m/0,35 mm
Model14000 XTC

K objednání v Chytapust.cz

Čtěte také:

Lysec 30,3 kg z prvního večera na WCC: Slováci útočí na rekord

6 zajímavých navijáků Shimano z levnějších řad: inovované novinky i osvědčené modely

Sonik přichází s novým navijákem pro kapraře – Herox 8000 příjemně překvapí, i cenou

Tohle už levnější asi nebude – naviják na kapry s velkokapacitní cívkou za pouhou tisícovku

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.