V dnešním reklamním příspěvku na našich webových stránkách se podíváme na novinku od Nashe.
Tato anglická firma je jedním z tahounů vývoje v lovu velkých kaprů. Její výrobky se těší značné popularitě a mnozí rybáři věnují pozornost zejména každoročním novinkám, která pánové z týmu Nash vyvíjí a zároveň také testují přímo u vody. Velmi očekávané jsou pak nové varianty boilies, což bude právě i dnešní případ.
Nedávno na český trh vniklo nové boilies Nash Monster Shrimp. Jak anglický název napovídá, jde o boilies jdoucí v trendu příchutí mořských plodů, v tomto případě krevet.
Nově formulovaná řada krmiv a nástrah je speciálně navržena pro lov trofejních kaprů a vyrábí se výhradně z osvědčených surovin v nejvyšší kvalitě jaká je dostupná na současném trhu.
Osvědčená směs i vysoce kvalitní krevetový extrakt
Nová nástraha nabízí bohatou ale zároveň pečlivě vyváženou směs s obsahem prvotřídních extraktů a přírodních ingrediencí z mořských plodů.
Cílem týmu Nash bylo vytvořit to, co rybáři lovící obří kapry po celém světě neustále hledají. Scopex Squid byl původně vyvinut Garym Bayesem s cílem co nejvíce přiblížit přirozené potravě kaprů na základě tehdejších vědeckých poznatků.
Novinka na trhu Nash Monster Shrimp navazuje na tento inovátorský přístup s využitím moderních poznatků a ingrediencí.
Hlavním tahákem a základem efektivity a úspěchu příchuti Monster Shrimp je vysoká kvalita krevetového extraktu, který Gary Bayes označuje za ten nejlepší, jaký kdy viděl. Nash tvrdí, že tuto surovinu nenajdete u žádné konkurence. Mají dokonce exkluzivní smlouvu s dodavatelem o odběru veškeré jeho produkce pro výrobky Nash.
Základní směs si zachovává prvky klasické receptury Monster Pursuit z 90. let, ale s přidáním řady nových složek. Obsahuje směs rybí moučky, bohatou na proteiny, kvasnice, vysoký podíl olihňové moučky, GML moučku a kamennou sůl pro výživnější profil.
Specifikace Nash Boilies Monster Shrimp:
Druh rybolovu | Kaprařina |
Příchuť | Kreveta |
Výrobce | NASH |
Nové boilies Nash má skladem eshop Párys.cz
Přečíst znovu popis boilies
Čtěte také:
Be the first to comment