Rybář zkusil vláčet s nejmenší nástrahou na světě (Video)

ILustrační foto

Big bait necháme tentokrát ležet ladem, i když videa s lovem štik na velké nástrahy jsou určitě zajímavá. Co se ale děje na opačném konci spektra? To uvidíme dnes, v mojí záložce zajímavých videí už dlouho ležel tento snímek.

V něm se rybář pokusí chytit co největší rybu s použitím nejmenší přívlačové nástrahy, jakou se mu podařilo sehnat.

Do názvu videa dal popisek, že jde o nejmenší nástrahu na světě. No budiž, i když například některé lipanové mušky by asi mohly konkurovat. Tohle je ale video o přívlači

Jeho autor si dal za úkol najít tu úplně nejmenší nástrahu, kterou může použít, se vydal do každého obchodu s rybářským vybavením v širokém okolí a prohledal internet snad po celém světě. A výsledek? Našel něco tak malého, že to na videu skoro není vidět.

Video pochází z rybářského YouTube kanálu Fishin‘ with Tate. V dolní liště přehrávače si můžete zapnout české titulky

Použitou nástrahu ve videu po každém úlovku zmenší. S každou další rybou přechází na menší a menší , až se na konci pokusí ulovit rybu na to, o čemž tvrdí, že je to nejmenší přívlačová nástraha na světě!

Tady není prostor pro žádné polovičatosti, začíná se rovnou s akční nástrahou na hladině, která je vděčná pro diváky i pro ryby. Je to ale ta největší, kterou ten den použije a už to není nic velkého.

Tip na další video: Jaká štika zabere na 40 cm wobler? Podívejte se na video

Celá vycházka probíhá s ultra lehkým prutem, s nímž i menší ryba dokáže řádně zacvičit. Pokud máte rádi UL vláčku a nevadí vám sledovat videa z jiného prostředí, než evropských vod, tak určitě doporučujeme.

Chytáte také na malé nástrahy na přívlač? Jaká je nejmenší velikost, kterou používáte?

Sledujte a čtěte také další zajímavé příspěvky z různých kategorií:

Jak se chová sumec pod vodou: unikátní podvodní záběry

Něco pro fajnšmekry: navijáky NASH GT v edici Gold

Další zimní oblek za dobrou cenu: Prologic HighGrade Thermo Suit RealTree

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.