Potřebujete hlásiče záběru? Nyní jsou v akci i s příposlechem

Máme pro vás další reklamní článek s tipem na výprodejovou akci v rybářském eshopu. Za výhodnou cnu je sada signalizátorů od značky Korum. Dokonce i s příposlechem!

V akci je sada 2 hlásiče záběru + 1 příposlech ale alternativně je k mání i dražší sada se třemi hlásiči a příposlechem. Vybrat si můžete na odkazu níže. První varianta se prodává za výhodných 1028 Kč a stále je k dispozici v našem partnerském shopu. Jaká to je sada? Čtěte dále:

Sada signalizátorů Korum KRI Remote Alarm Set – 2+1 s příposlechem je ideálním řešením pro všechny rybáře, kteří chtějí mít jistotu, že nepřijdou o žádný záběr. Tento set obsahuje 2 signalizátory a bezdrátový příposlech, což zajišťuje skvělý přehled o situaci i v případě, že se vzdálíte od prutů.

Korum sada signaliz�tor? kri remote alarm set - 2+1

Signalizátory KRI jsou vybaveny praktickými integrovanými „ušima“ Snag Ears, které poskytují dodatečnou stabilitu prutů při rybolovu.

Tyto uši můžete snadno sestavit během lovu a poté je jednoduše složit pro snazší přepravu. Celkový design signalizátorů je kompaktní, robustní a odolný, což z nich činí spolehlivého společníka v jakýchkoli podmínkách. Citlivé kolečko, ukryté v signalizátoru, přesně reaguje na záběry, zatímco jasná LED dioda poskytuje vizuální informaci s 10 sekundovou pamětí, což vám dává dostatek času reagovat na záběr.

Velkou výhodou je i nastavitelná hlasitost reproduktoru, kterou lze upravit podle potřeby. Pokud máte na rybách klid, jednoduše snížíte hlasitost, ale na větrném místě nebo u rušného vodního toku si ji můžete zvýšit pro lepší slyšitelnost.

Bezdrátový příposlech je dalším špičkovým prvkem tohoto setu. Má dosah až 100 metrů, což znamená, že se můžete volně pohybovat kolem rybářského místa a přesto zůstat v kontaktu s pruty.

Příposlech je vybaven vypínačem, ovládáním hlasitosti a spárování se signalizátory je jednoduché díky srozumitelnému postupu. Je napájen třemi tužkovými bateriemi AAA, zatímco hlásiče využívají 9V baterii, která poskytuje dlouhou výdrž.

Pro spárování signalizátorů s příposlechem stačí dodržet jednoduchý postup. Nejprve vypněte všechny signalizátory i příposlech. Následně podržte obě tlačítka na příposlechu, dokud se nerozsvítí červená LED kontrolka, a zapněte signalizátor. Otočením kolečka signalizátoru se aktivuje zvukový signál, který vás informuje o úspěšném spárování.

S touto sadou od značky KORUM získáte vysoce kvalitní vybavení pro lov na položenou, které nabízí spolehlivou funkčnost a jednoduchou obsluhu. Je to skvělá volba pro každého, kdo chce mít během chytání absolutní kontrolu nad svými pruty, a to i na dálku.

Hlásiče s nasazenýma ušima Snag Ears

Ve výprodeji aktuálně v eshopu Párys.cz

Přečíst znovu popis sady hlásičů

Čtěte také další naše články:

Extrémně výhodný vlasec pro dlouhé náhozy: Avid Carp přichází s novinkou v 1000 m balení

Exkluzivní rybářské křeslo CAMO s micro fleece: Komfort a odolnost v jednom

Obří tuňák na Jadranu ze břehu: sledujte epický záběr na hladině a drsný souboj na videu

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.