Nové batohy od Trakkeru, podívejte se na NXC Camo Deluxe

V dnešním reklamním příspěvku se zaměříme na letošní novou řadu od Trakkeru.

Nová řada obsahuje hned několik zajímavých batohů a dalších produktů. Celé řadě vévodí velmi zajímavý batoh v objemu 55 litrů.

Batoh Trakker NXC Camo Deluxe Rucksack je dokonalým řešením pro každého vášnivého kapraře, který potřebuje spolehlivé a praktické vybavení pro své rybářské výpravy.

Tento vylepšený model, inspirovaný oblíbeným batoh NXC Deluxe, nabízí jedinečné funkce a designové prvky, které jej činí ideálním společníkem jak pro mobilní rybáře, tak pro ty, kteří se vydávají na delší výpravy. Jeho nízkoprofilový design umožňuje snadné uskladnění pod rybářské křeslo, což oceníte především v případech, kdy máte omezený prostor nebo se často přesouváte z místa na místo.

Trakker Batoh NXC Camo Deluxe Rucksack

Jedním z největších benefitů tohoto batohu je jeho vnitřní uspořádání a snadná dostupnost ke všem klíčovým oblastem. Při položení batohu na zem můžete snadno otevřít hlavní část a rychle se dostat ke všemu, co potřebujete. Víko batohu navíc slouží jako praktický samonosný pracovní stůl, díky čemuž máte vše po ruce. Vnitřní přihrádky jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální úložný prostor, a navíc obsahují integrovanou EVA desku, která je odnímatelná a může sloužit jako další pracovní plocha nebo podložka.

Batoh je vybaven několika praktickými vnějšími kapsami. Na boku najdete dlouhou kapsu s polstrovanou přepážkou, která je ideální pro uskladnění signalizátorů.

Z vnější strany této kapsy jsou elastické smyčky, kam můžete snadno umístit vidličky různých velikostí. Dále jsou zde tři velké vnější kapsy, které poskytují dostatek prostoru pro uložení dalšího vybavení, jako jsou například krabičky na nástrahy, náčiní nebo jídlo.

Kompletní sadu taškoviny a obalů v nové řadě NXC Camo Luggage Range si můžete prohlédnout zde ve videu:

Co se týče pohodlí, batoh Trakker NXC Camo Deluxe nezklame. Je vybaven nastavitelnými a dobře polstrovanými neoprenovými ramenními popruhy, které zajišťují maximální pohodlí při nošení. Bederní přezka umožňuje, aby batoh bezpečně přiléhal k vašim zádům, což je zvláště užitečné při delších procházkách. Prodyšná zadní část batohu s centrálním průduchem zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a snižuje přehřívání, což oceníte zejména v teplejším počasí.

Batoh je také vybaven odolnou a voděodolnou základnou, která chrání vaše vybavení před vlhkostí a nečistotami.

Jeho celková kapacita činí přibližně 55 litrů, což poskytuje dostatek prostoru pro všechny vaše rybářské potřeby. Všechny zipy jsou navrženy pro vysokou odolnost a snadné ovládání, zatímco neoprenové madla umožňují pohodlné zvedání a přenášení batohu.

Celkově je Trakker NXC Camo Deluxe Rucksack robustní, všestranný a promyšlený batoh, který splňuje všechny požadavky moderního rybáře.

Díky svým funkčním a praktickým vlastnostem, včetně velké úložné kapacity, ergonomického designu a odolných materiálů, představuje ideální volbu pro každého, kdo si chce užít rybaření v maximálním pohodlí a bez starostí.

Klíčové vlastnosti:

  • Odnímatelná EVA deska: Integrovaná EVA deska lze umístit do různých poloh, použít samostatně nebo ji úplně odstranit.
  • Velká úložná kapacita: Hlavní přihrádka je prostorná s další kapsou na zip a boční kapsou pro signalizátory.
  • Nízkoprofilový design: Usnadňuje uložení pod křeslo nebo na rybářský vozík, a umožňuje snadný přístup ke všem klíčovým oblastem.
  • Tři velké vnější kapsy: Pro další vybavení s možností bezpečného uložení.
  • Pohodlí při nošení: Neoprenové, polstrované ramenní popruhy a bederní pás pro optimální rozložení váhy a pohodlí.
  • Prodyšná záda: Centrální prodyšná část pro proudění vzduchu a snížení přehřátí.
  • Odolná konstrukce: PVC základna a vysoce odolné dvoucestné zipy zaručují dlouhou životnost.

Technické specifikace:

  • Rozměry: 58 x 48 x 20 cm
  • Objem: 55 l
  • Hmotnost: 3 kg
  • Materiál: Polyester
  • Barva: Camo

Novinka bude brzy k objednání v Chytapust.cz a v Párysově rybářském ráji

Další podobné příspěvky:

Hi Protect Large Carryal od Nash: praktická taška přes rameno nebo na vozík

Nová taška na vážení vašich úlovků: šetrná k rybám a nestojí příliš peněz

2 plastové krabičky v ceně: tato feederová taška má spoustu přihrádek

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.