2 plastové krabičky v ceně: tato feederová taška má spoustu přihrádek

Skoro to vypadá, že výrobci myslí hlavně jen na kapraře ale není to pravda. Vyznavači feederu nepřijdou zkrátka. V dnešním reklamním příspěvku se podíváme na novinku, která je určena právě pro nás.

Pro feeder je potřeba spousta bižuterie a drobností, což sebou nese problém jejich uložení tak, aby se dobře přenášely a zároveň bylo vše hned po ruce.

V tomhle směru může pomoct speciální taška pro feederové vybavení. S dvěma plastovými boxy zdarma je to navíc značka ideál.

Jde o feederovou tašku Delphin Reaxe QuixBag 2xBox XL, která se jako novinka prodává za cenu kolem dvanácti až třinácti stovek. Záleží jak kde.

Praktická a všestranná feederová taška pro přehledné uložení vybavení

Každý rybář ocení dobře organizované a snadno přístupné vybavení. Naše praktická a všestranná feederová taška je navržena tak, aby vám poskytla maximální přehled a komfort při rybaření.

S množstvím přihrádek a promyšleným designem vám tato taška usnadní každou feederovou vycházku.

Ve vrchní části tašky najdete velkou přihrádku s přepážkou na suchý zip, kterou si můžete přesouvat po celé délce.

Tímto způsobem si můžete modulovat přihrádku podle potřeby a mít vždy vše na svém místě. Přizpůsobíte si prostor podle velikosti a tvaru svého vybavení.

Delphin Ta?ka Reaxe QuixBag 2xBox XL

Prostorná hlavní komora s plastovými boxy

Pod vrchní sekcí se nachází největší komora tašky, ke které se snadno dostanete z přední části. Uvnitř najdete dva praktické plastové boxy, ideální pro uložení bižuterie a dalšího menšího rybářského příslušenství.

Tyto boxy vám umožní mít drobnosti, jako jsou háčky, nástrahy a další potřebné věci vždy přehledně uspořádané.

Na obou stranách tašky jsou umístěny dvě rozměrné kapsy. Jedna z nich je vybavena termoizolační ochrannou vrstvou, což je ideální pro uchovávání nástrah a návnad, kterým by mohla vadit extrémní teplota.

Pro lepší efekt lze přidat chladicí médium nebo vložky k cestovním chladničkám čímž udržíte obsah v optimálních teplotních podmínkách.

Druhá boční kapsa je vyrobena z klasické tkaniny a je vhodná pro ukládání menšího příslušenství, které potřebujete mít po ruce.

Tašku QuixBAG můžete nosit za praktickou rukojeť na vrchní části nebo za popruh, který je součástí balení. Díky kvalitnímu provedení a masivním zipům s plastovými táhly se nemusíte obávat o její odolnost a dlouhou životnost.

Designově je taška laděna do série REAXE, s kombinací černé a šedé barvy, výraznými zelenými zipy a stylovou grafikou.

Tato feederová taška je nejen praktická, ale také skvěle vypadá. Kombinace funkčnosti a stylu ji činí ideální volbou pro všechny rybáře, kteří chtějí mít své vybavení vždy po ruce a dobře uspořádané. Užijte si rybaření s feederovou taškou QuixBAG a mějte vše potřebné vždy při sobě.

  • Rozměry: 41 x 30 x 25cm
  • Rozměr vrchní přihrádky: 28 x 23 x 12cm
  • Rozměry plastové krabice: 27 x 18 x 4cm
  • Rozměry bočních sáčků: 20 x 15 x 7 cm
  • Značka: Delphin
Součástí tašky jsou plastové krabičky

K dispozici pro objednání je například v Chytapust.cz , dále v Párysově rybářském ráji

Čtěte také související příspěvky:

Jaký bágl na ryby? Náš tip je Delphin TRANZPORTER

Křeslo pro čahouny i ty, komu se špatně vstává

Jak schovat vlasce před loděmi? Backlead je někde skoro nutnost

https://aktivni-rybolov.cz/methodmixy-od-chytila-kapri-dobroty-v-9-prichutich

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.