Tip na boilies na kapry do studených podmínek: oceánský tuňák od Starbaits

boilies na kapry na zimu

V dnešním reklamním článku se zaměříme na jedno z velmi proslulých boilies, které můžete koupit na našem trhu. Díky své struktuře a složení je vhodné pro lov po celý rok, osvědčilo se i v chladných podmínkách

Pokud hledáte nástrahu, která vám může úspěch při lovu velkých ryb, boilies Ocean Tuna od firmy Starbaits je volbou, která nesmí uniknout vaší pozornosti. Tato nástraha, která se stala jednou z nejvýraznějších příchutí v nabídce Starbaits, si rychle získala oblibu mezi rybáři.

Hlavně díky svému jedinečnému složení a dobré účinnosti na širokém spektru vod. Pojďme se podívat, proč právě Ocean Tuna patří mezi elitu na trhu boilies.

Starbaits Boilies Mass Baiting Ocean Tuna 3kg

Hlavní vlastnosti Ocean Tuna

  • Vysoký obsah rybí moučky: Jak již název napovídá, Ocean Tuna je boilie bohaté na tuňákovou moučku. Tato složka je známá svou schopností přilákat velké ryby, což z tohoto boilies činí doslova magnet na trofejní úlovky. Kromě tuňákové moučky obsahuje i další rybí moučky a mořské extrakty, které zvyšují atraktivitu nástrahy.
  • Perfektní pro lov velkých ryb: Ocean Tuna je navrženo tak, aby cílilo na velké ryby. Složitá formulace mixu a aditiv zajišťuje, že nástraha funguje perfektně po celý rok, od 1. ledna do 31. prosince. To je dáno tím, že Ocean Tuna neobsahuje syntetická aromata, což je důležitý faktor pro univerzální účinnost při vysoké i nízké teplotě vody zároveň.
  • Intenzivní chuť a vůně: Dvě hlavní výhody boilies Ocean Tuna jsou jeho výrazná chuť a silný pach, což jsou klíčové vlastnosti pro úspěch při rybaření. Silná vůně kuličky nejen přitáhne ryby na místo, ale udrží je tam po dlouhou dobu. Ryby budou aktivně hledat tuto nástrahu na vašem krmném místě.

Výjimečná struktura

Ocean Tuna je také ceněno pro svou specifickou strukturu. Boilie je navrženo tak, aby bylo snadno stravitelné pro ryby. Dobře pracuje ve vodě, je snadno stravitelné ale zároveň si zachovává dostatečnou pevnost a odolnost.

Široká nabídka produktů

V rámci řady Performance Concept nabízí Starbaits široké spektrum produktů spojených s Ocean Tuna. Můžete si vybrat nejen z různých variant boilies, ale také z method mixů, past, plovoucích boilies nebo například dipů. Tato nabídka umožňuje přizpůsobit se jakýmkoliv podmínkám a situacím při rybaření.

Starbaits Plovouc� boilies Pop Up Ocean Tuna 50g - 14mm

Boilies Ocean Tuna od firmy Starbaits je ideální volbou pro rybáře, kteří hledají spolehlivou a účinnou nástrahu pro lov velkých ryb. Díky vysokému obsahu rybí moučky, intenzivní vůni a chuti, stejně jako promyšlené struktuře a široké nabídce produktů, je tato nástraha – a její varianty – schopná fungovat v různých podmínkách a obdobích sezony včetně lovu v zimních podmínkách.

Specifikace nástrahy:

  • prémiová tuňáková moučka
  • tuňákový olej a tekuté rybí extrakty
  • rychle rozpustné rybí proteiny

  • celoroční nástraha (zima i léto)
  • Určeno pro střídmé i masivní vnadění
  • Vhodné na bahnité i tvrdší dno
  • Dobrá selektivita na větší kapry
  • rychlá nástraha na krátké výpravy i delší výpravy

K objednání v eshopu Párys.cz a v Chytapust.cz

Čtěte také:

Ušetřete a pořiďte si prut od Nash za nižší cenu

Novinka na trhu: výhodný kaprový set DAM

4 tipy pro podzimní lov kaprů

Výprava za velkými kapry do Belgie (Video Thinking Tackle)

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.