Spousta místa v bivaku, navíc ještě se slevou

V dnešním reklamním tipu tady znovu máme věc za výhodnou cenu ve výprodeji. Pořídit můžete aktuálně pěkný bivak. Koupíte ho nyní jen za necelých šest tisíc, což je levněji než je obvyklé.

Jeho devizou jsou navíc docela slušné rozměry a dostatek vnitřního prostoru, těsno vám v něm úplně nebude

Pokud hledáte bivak, který poskytuje maximální prostor a komfort na rybářských výpravách, Delphin CUBICON AirSPACE C2G je ideální volbou. Tento model vyniká stabilní a částečně teleskopickou konstrukcí, která umožňuje rychlé a snadné rozložení i složení bivaku.

To je velká výhoda oproti jiným velkým bivakům, které často vyžadují více času a asistenci dalšího rybáře. S CUBICON AirSPACE C2G to zvládne i méně zkušený uživatel během několika minut. Navíc má kompaktní transportní rozměry, což ho činí vhodným nejen pro dlouhé výpravy, ale i pro kratší výlety.

Delphin bivak cubicon airspace c2g

Vnitřní prostor bivaku pohodlně pojme dvě lehátka, přičemž stále zůstane dostatek prostoru pro pohyb a uskladnění vybavení. Pokud je potřeba, může pojmout i tři lehátka. Výška bivaku až 190 cm a prostorný interiér ho předurčují nejen jako ložnici, ale i jako denní přístřešek pro odpočinek nebo vaření během delších pobytů u vody. Jeho univerzálnost oceníte v různých situacích.

Velký důraz je kladen na větrací systém. Ten zahrnuje několik oken a střešní „stříšku“, která podporuje cirkulaci vzduchu i v případě, že nelze otevřít velká okna. Tento systém pomáhá snížit kondenzaci vlhkosti uvnitř bivaku, což je užitečné zejména v noci.

Přední a zadní panel jsou vybaveny rozměrnými moskytiérovými okny, zatímco čtyři menší okna jsou umístěna ve stropě. Díky stříšce a velkému kšiltu, který poskytuje ochranu před deštěm a sluncem, je bivak dobře chráněn i při nepříznivém počasí.

Stříška je pevně upevněna pomocí úchytů, aby nedocházelo k podfouknutí větrem. Ke stabilitě přispívají i čtyři stabilizační šňůry a kolíky, které jsou součástí balení.

Bivak obsahuje základní podlahu, která je upevněna kvalitním zipem po celém obvodu, čímž zabraňuje průniku hlodavců nebo nečistot.

Videoprezentace bivaku:

Technické parametry:

  • Vnější rozměr: 270×270 cm
  • Výška: 190 cm
  • Délka kšiltu: 40 cm
  • Transportní rozměry: 100 x 20 x 20 cm
  • Hmotnost: 12,8 kilogramu

Se slevou je aktuálně k dispozici v Párysově rybářském ráji. Prodejce udává zboží skladem ve větším počtu a dopravu máte zdarma po celé ČR!

Čtěte také další naše příspěvky.

Maximální pohodlí v bivaku, Mivardi představuje nové lehátko

Výprodej: deštník s bočnicemi pro krátké vycházky ve špatném počasí

Kde jsou obří okouni? Borci ve videu je našli v Holandsku

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.