Výprodej: deštník s bočnicemi pro krátké vycházky ve špatném počasí

V dnešním reklamním tipu pro vás máme deštní s bočnicí za výprodejovou cenu 1099 Kč. Deštník je lehký a skladný, díky transportním rozměrům 140x10x13cm jej můžete bez zbytečné námahy brát i na velmi krátké vycházky.

Pokud máte dlouhé tříkomorové pouzdro na pruty, tak by neměl být problém jej do něj umístit. (Délka obalu na pruty alespoň 145 cm).

Deštník Delphin CLASSA je skvělou volbou pro každého rybáře, který hledá spolehlivou ochranu během krátkodobých výprav k vodě, ať už během deště, nebo slunečního počasí. S průměrem 250 cm a třemi bočnicemi nabízí dostatečný prostor a ochranu před nepříznivými podmínkami, čímž zajišťuje komfortní zážitek z rybolovu.

Hlavní vlastnosti:

Delphin de?tn�k s bo?nic� classa
  • Odolnost proti dešti: Švy deštníku jsou kompletně podlepeny voděodolnou páskou, která garantuje nepromokavost i při silném dešti. To znamená, že se nemusíte obávat žádného úniku vody ani během intenzivních srážek.
  • Boční prodloužená stěna: Tato stěna je upevněna kvalitním zipem kolem kopule deštníku a poskytuje dodatečnou ochranu proti větru a dešti. Díky úchytům a zajišťovacím kolíkům, které jsou součástí balení, se bočnice snadno upevní k zemi.
  • Nastavitelný sklon kopule: Deštník je vybaven kloubem, který umožňuje snadné nastavení úhlu, což je užitečné jak pro přizpůsobení slunečním paprskům, tak i pro ochranu před větrem. Výšku deštníku lze rovněž upravit podle potřeby, což zajišťuje větší flexibilitu i v náročnějším terénu.

Technické parametry:

  • Maximální výška deštníku (až po vrch kopule): 210 cm
  • Maximální výška deštníku s upevněnou boční stěnou: 200 cm
  • Průměr přes kopuli: 250 cm
  • Transportní rozměry: 140 x 10 x 13 cm
  • Váha: 3,1 kg

Delphin CLASSA je všestranný, lehký a snadno přenosný deštník, který díky své konstrukci a funkcím zajišťuje pohodlí a ochranu za každého počasí. Je to spolehlivý společník pro rybáře, kteří potřebují rychlou a efektivní ochranu před nepřízní počasí u vody.

Využijete i na krátkých vycházkách

Ideální pro všechny klasické rybolovné techniky jako položená, feeder, plavaná nebo lov dravců na rybičku. Deštník je velmi lehký a skladný, takže se vyplatí jej brát i třeba jen na odpoledne u vody. Poskytuje stín i ochranu před větrem a deštěm, což oceníte zejména při rybaření v horším počasí.

Za výprodejovou cenu je aktuálně v Párysově rybářském ráji.

Čtěte také:

Nový Shimano Vanford je tu: ultralehký naviják pro jemnou přívlač váží jen 175 gramů

Mimořádnost: okamžitý zákaz rybolovu v Pískové Lhotě

Rybáři pozor, dneškem definitivně končí nonstop rybolov pro rok 2024

Odnesl 4 kapry za půl hodiny? Rybář zveřejnil virální video od české říčky

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.