Aero X3 Distance P Feeder 3,96 m 120 g: ideální volba na velkou řeku nebo jezero

V dnešním reklamním článku si posvítíme na velmi kvalitní prut na feeder.

Feeder se neustále rozmáhá, dokonce i při lovu větších ryb. Velký zájem je proto o delší a tvrdší pruty umožňující lov větších ryb v náročnějších podmínkách.

V této souvislosti je skvělou možností prut Shimano Aero X3 Distance P Feeder 3,96 m 120 g, což je speciál určený pro lov na velkých vodách. Jak stojatých, kde je nutné házet daleko, tak řekách, kde potřebujete těžší montáž a vlasec vedený nad proudící vodou.

Shimano Aero X3 je střední řada feederových prutů s cenou kolem čtyř tisíc korun, která dokazuje, že kvalita nemusí být vždy za enormní cenu.

Trh s pruty ve střední cenové kategorii je plný konkurentů, ale Aero X3 si mezi nimi vybojoval své místo díky kombinaci vynikající konstrukce, skvělé akce a dostupné ceny. Tento prut je navržen tak, aby vyhověl potřebám rybářů, kteří hledají spolehlivost a preciznost, ať už loví na kratší nebo delší vzdálenosti.

Aero X3 přináší rozmanitost modelů, které pokryjí téměř všechny potřeby feederového rybolovu. Můžete si vybrat mezi pruty určenými pro středně těžkou akci na kratší vzdálenosti, pruty navrženými pro daleký odhoz, nebo dokonce extra těžkými modely pro náročnější podmínky. Bez ohledu na typ prutu, který hledáte, řada Aero X3 nabízí spolehlivou kvalitu a výkon.

Každý prut Aero X3 je postaven na základu z plného karbonu (Full Carbon), což zajišťuje pevnost a citlivost. Další technologickou výhodou je využití technologie Diaflash, což je křížové ovinutí uhlíkové pásky na vnější vrstvě blanku.

Shimano prut aero x3 distance p feeder 3,96 m 120 g

Tato inovace snižuje kroucení prutu při záběru, zvyšuje jeho odezvu a přesnost. Původně vyvinutá pro přívlačové pruty, technologie Diaflash stále nachází své uplatnění u špičkových modelů, kde je klíčová kontrola a citlivost.

Řada Aero X3 zahrnuje tři modely Precision feederových prutů, které jsou ideální pro rybolov na kratší a střední vzdálenosti, kde je rozhodující přesnost.

Pro ty, kteří loví na delší vzdálenosti, nabízí Shimano pět modelů Distance, včetně prutů dlouhých od 12 stop až po ještě delší 14stopový model, který je navržen pro extrémní odhoz a výkonnost při lovu na velkých řekách.

Výbava prutů Aero X3 také stojí za zmínku. Každý model je osazen sedlem navijáku Fuji DPS, které je namontováno na kvalitní kombinované korkové/EVA rukojeti, jež dodává prutu nádech elegance a komfortu.

Očka Seaguide XOG, která jsou bezpečná pro použití s pletenou šňůrou, jsou strategicky umístěna tak, aby maximalizovala výkon při nahazování a zároveň zlepšovala celkovou akci prutu.

Pokud hledáte feederový prut, který nabízí špičkový výkon, kvalitní provedení a přitom zůstává cenově dostupný, Shimano Aero X3 je volbou, kterou byste neměli přehlédnout.

Tento prut splňuje vysoké standardy Shimano a je určen pro rybáře, kteří chtějí dosáhnout přesnosti, výkonnosti a spolehlivosti v každé situaci.

Délka3,96 m
Díly3+3
VýrobceSHIMANO
Vrhací zátěž120 g
Přepravní délka150 cm
Druh rukojetiKombinovaná

K objednání v rybářských potřebách Párys.cz

Čtěte také:

Pletenka nebo vlasec na feeder?

Nejoblíbenější nástraha poslední doby? Malá wafterska, co vypadá jako šnek

Jaké křeslo na feeder? K tomuto si můžete připevnit rameno s hrazdou na pruty

Prut, který může konkurovat dražším: Delphin Feedera

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.