Jakou sestavu na krmení raketou? Tento spodový set nabízí vše potřebné

V dnešním reklamním příspěvku se zaměříme na vybavení nikoliv pro rybolov ale pro zakrmování pomocí udice.

Ano, řeč bude o setu na SPOD. Zakrmování pomocí této techniky sice vyžaduje jistý cvik a um.

Rybář musí umět nahazovat dostatečně daleko a pokaždé přesně. Je to ale technika, kterou lze zakrmovat poměrně efektivně a dlouhodobě, a která navíc není na většině revírů nijak omezována.

Pokud hledáte spolehlivý způsob, jak dostat krmení na správné místo, výhodný spodovací set Delphin SPODCarp je tou správnou volbou.

Tento komplexní set zahrnuje spodový prut METEOR, naviják CORZAR a šňůru HotSPOD 4, což vám poskytne vše potřebné pro precizní nahazování krmných raket i na velké vzdálenosti.

Prut s navijákem a vhodnou pletenkou v reflexní barvě

V ceně setu obdržíte kompletní sestavu prutu, navijáku a splétané šňůry. Vše vyladěné pro pohodlné vnadění pomocí krmných raket.

Set obsahuje:

  • Prut Delphin METEOR Spod | 360cm/5.00lbs/2 díly
  • Naviják Delphin CORZAR 8T | 6+1
  • Šňůra Delphin HotSPOD 4/oranžová | 0,14mm 9,1kg 300m
Delphin Spodov� set SPODCarp 360cm + 8T + 0,14mm

Prut Delphin METEOR je navržen tak, aby zvládl i ty nejtěžší úkoly. Díky silnostěnnému blanku z 24T karbonu nabízí obrovskou silovou rezervu, která je nezbytná pro nahazování těžkých raket přesně tam, kam potřebujete.

Je to poctivý pětilibrák. Přesto je prut poměrně lehký, což znamená, že s ním zvládnete i dlouhé krmné kampaně, při kterých je potřeba dopravit velké množství návnady na lovné místo.

Naviják CORZAR je dalším klíčovým prvkem tohoto setu. S masivní nohou a tělem vyrobeným z vysoce odolného plastu je připraven na náročné podmínky.

Šnekový převod a kuličková ložiska (6+1) zajišťují hladký chod a dlouhou životnost navijáku. Velkou výhodou je nahazovací pojistka, která zabraňuje nechtěnému přetočení hlavy a případnému utržení pletenky během náhozu, což zajišťuje maximální bezpečnost a spolehlivost při používání.

Součástí setu je také kvalitní spodová šňůra HotSPOD 4X, která je navržena pro dosažení maximálních vzdáleností při nahazování.

S vynikající nosností a oděruvzdorností, kterou zajišťují čtyři PE vlákna, se tato šňůra snadno odvíjí z cívky a při průchodu očky prutu nevytváří téměř žádný odpor. To znamená, že vaše náhozy budou delší a přesnější, což je při krmení klíčové.

Celkově vzato, set Delphin SPODCarp je ideální volbou pro rybáře, kteří vyžadují spolehlivost, výkon a preciznost při nahazování krmiva.

K objednání v eshopu Chytapust.cz

Přečíst znovu popis celého setu

Čtěte také:

Dva kaprové navijáky za cenu jednoho v akci: vlasec v ceně

Další velký naviják za dobrý peníz: SPRO Strategy ST1 6000

Prut, který může konkurovat dražším: Delphin Feedera

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.